Τροποι αποστολης

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών (courier) που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από το Fiftyfifty, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Έξοδα αποστολής (τα έξοδα αποστολής μπορεί να τροποποιηθούν βάση προωθητικών ενεργειών)

- για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 40 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 3 € με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες προς Κύπρο συνολικής αξίας έως 100 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών το κόστος αποστολής είναι 8 € με ΦΠΑ

- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες προς Κύπρο συνολικής αξίας άνω των 100 € με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ

- για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρας για να παραδοθούν (σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών ίσως χρειαστούν 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν)

Ειδικότερα:

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη έως τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας για παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων της Δυτικής Ελλάδος και έως τη μεθεπόμενη ημέρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

-Εάν η παραγγελία είναι ολοκληρωμένη μετά τις 12:00 το μεσημέρι της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, θα παραδίδεται μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων της Δυτικής Ελλάδος και εντός των επόμενων 3 εργασίμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας κλπ μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.