Πολιτικη Επιστροφων

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής μια φορά για κάθε παραγγελία του, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την συνεργαζόμενη με το Fiftyfifty Γενική Ταχυδρομική. Η δωρεάν επιστροφή (χωρίς κόστος αποστολής) δεν ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση των προιόντων που παρήγγειλε, όπως επίσης δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδας. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφές εκτός Ελλάδος επιβαρύνει τον πελάτη.

Τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με αλλαγές γίνεται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-15:00
ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00-17:00

Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, εφόσον παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Επιστροφές προιόντων που αφορούν εσώρουχα δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στο 2610-241124 ή αποστέλλοντας email (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας) στο info@fiftyfifty.com.gr . Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3 ευρώ.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : Ρήγα Φεραίου 67 , Πάτρα Χρήστος Σπανός & Σια ΟΕ, 2610-241124

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).

Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το Fifty Fifty υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 3 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού για εντός Ελλάδος και 8 ευρώ για Κύπρο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Απαραίτητη προυπόθεση για την δωρεάν επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προιόντων (Επιστροφές δεν γίνονται δεκτέςχωρίς την φόρμα συμπληρωμένη).

1. Καλείτε την Γενική Ταχυδρομική στο 210 48 51 100 και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη (Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς).
Αποστολή προς: FiftyFifty, Χρήστος Σπανός & ΣΙΑ ΟΕ, Ρήγα Φεραίου 67, Τ.Κ. 26221, Τηλ. +30 2610-241124

2. Λαταχωρείτε νέα παραγγελία με τρόπο πληρωμής "ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ" και στις παρατηρήσεις σημειώνετε τον κωδικό της παραγγελίας σας, όπως φαίνεται στην φόρμα επιστροφής.

3. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή προιόντος που μας έχετε κάνει, τότε και μόνο προχωράμε σε εκ νέου αποστολή
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η νέα αποστολή επιβαρύνεται εκ νέου με έξοδα μεταφορικών

*Για επιστροφές εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αν και μόνο αν, πραγματοποιηθούν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική

Αναλυτικά οι όροι και οι προυποθέσεις για τις επιστροφές περιγράφονται στους Ορους Χρήσης